Rólam

Az ELTE-BTK művészettörténet szakán végeztem 2016-ban. A tanítás, a művészetközvetítés, és a múzeumpedagógia különösen közel áll hozzám, ezért gyakorlatomat többek között a Ludwig Múzeum múzeumpedagógiai osztályán töltöttem. 2020-tól a KRE-BTK művészettörténet mesterszakos hallgatója vagyok, mert ahogy mondani szokás: tamdiu discendum quamdiu vivas (avagy jó pap holtig tanul).

A művészetnek nem csak az elméleti oldala része az életemnek, a gyakorlatban is foglalkozom vele. Ezt óriási szerencsének érzem, mert az alkotói folyamat egészen más szemléletet hív életre, mint az azt vizsgáló, kívülről szemlélő szakemberé.
A grafikai munkám, és a művészettörténeti ismereteim az üvegben egyesülnek, amikor ólomüvegeket, homokfújt, és savmart üvegeket tervezünk, restaruálunk, és rekonstruálunk a cégnél, ahol dolgozom.
Textillel is kísérletezem, van egy márkám, itt találod meg: Mezré

A magántanítást 2017-ben kezdtem el, és a legkülönfélébb ambíciókkal érkező tanítványokkal foglalkoztam. Nagyon izgalmas feladat megtalálni azokat az egyéni útvonalakat, kapcsolódási pontokat, amelyek felkeltik az érdeklődést, és segítik a tanulást.

Akár körülírható célokkal, akár csak kedvtelésből szeretnél művészettörténettel foglalkozni, szeretettel várlak!

← vissza a főoldalra